Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Vi kan Södermalm

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!

Vi har nöjdare kunder

Våra mäklare har förmedlat bostäder på Södermalm i mer än 20 år och vi vågar påstå att vi vet det mesta om stadsdelen. Vi förstår oss på Södermalm helt enkelt och har full koll på priser och marknadsläget. Vi vet vad en bostad är värd, på riktigt, vilket gör att vi får köpare och säljare att mötas. Vårt kundregister är omfattande och du kan se i realtid hur många som är intresserade av just din bostad. Vill du hitta ditt drömboende på Södermalm har vi de bästa matchningssystemet i branschen utöver vårt speciella kundregister där vi förmedlar bostäder underhand. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela bostadsaffären.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 53
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering