Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

DIN MÄKLARE I VASASTAN

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

VI KAN VASASTAN

Många av våra mäklare bor själva i Vasastan och kan verkligen området på alla sätt. Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Vasastan och vi vurmar enormt för stadsdelen. Vi vågar påstå att vi kan allt värt att veta om Vasastan gällande slutpriser och marknadsläge. Om du är intresserad av en mäklare vars hjärta slår extra hårt för Vasastan ska du kontakta oss. Vårt kundregister är omfattande och vi har säkert den som vill köpa din bostad i våra register, endast ett samtal bort.

VI HAR NÖJDARE KUNDER

Flera av våra mäklare har mer än 20 års erfarenhet av yrket och vi besitter en kunskap som är svårslagen i branschen. Om du vill anlita en kompetent mäklare som verkligen får ihop bostadsaffären och där både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda, då ringer du oss på Mäklarhuset Innerstan. Vi är tillgängliga alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll. Vårt kundregister är omfattande och vår objektsmarknadsföring svårslagen så prova oss redan idag - vi levererar det vi lovar!

VI ERBJUDER SMARTA VERKTYG FÖR EN LYCKAD BOSTADSAFFÄR

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 53
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering