Åsa Grönwall

Åsa heter jag, en riktigt inbiten Vasastadsbo som gillar Stockholmstempot i kombination med lugnet på landet. Jag är en engagerad mäklare med positiv syn på det mesta jag gör och får ofta höra att jag är kunnig, noggrann samt bra på att kommunicera med alla inblandade parter. Tveka inte att kontakta mig så lovar jag att göra allt jag kan för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Varför ska du välja oss på Mäklarhuset?

En del mäklare säger att de är störst, andra att de är bäst, vi på Mäklarhuset säger att vi är smartast! Smartast för både säljare och köpare och vi har nöjdast kunder sedan 2008! Vi har smarta lösningar med allt från kostnadsfria handpenningslån, bästa bildkvalitén, möbleringsbara planskisser, annonsering via de bäst digitala och sociala kanalerna, smarta trygghetslösningar mm.

Lite mer om mig...

Jag bor i härliga Vasastan med min man och två barn och när jag inte jobbar så blir det gärna ett gäng längder i simbassängen, styrketräning, yoga eller lek med barnen. Är jag på vårt landställe så kan ni räkna med att hitta mig i köksträdgården med händerna i jorden eller i snickarboden fixande med något projekt.

Åsa Grönwall Fastighetsmäklare
Åsa Grönwall

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Åsa har 4,8 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 72 omdömen

Åsa har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 28 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering