Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Hammarby sjöstad

Härliga Hammarby Sjöstad med sin moderna arkitektur och trevlig atmosfär, i folkmun kallat Sjöstan, är en av Stockholms nyaste stadsdelar. Här bor du i ”en stad i staden” med modern, marin miljö.

Vi kan Sjöstan

Hammarby Sjöstad ger känslan av att bo i skärgården men med promenadavstånd till Södermalm och Sickla köpkvarter. Här finns massor av mysiga kvarterskrogar, restauranger, caféer, matbutiker och gym. Från Hammarby Sjöstad tar du färjan till Nybroplan och Djurgården på bara några minuter.

Vi har nöjdare kunder

Flera av våra mäklare har mer än 20 års erfarenhet av yrket och vi besitter en kunskap som är svårslagen i branschen. Om du vill anlita en kompetent mäklare som verkligen får ihop bostadsaffären och där både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda, då ringer du oss på Mäklarhuset Innerstan. Vi är tillgängliga alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll. Vårt kundregister är omfattande och vår objektsmarknadsföring svårslagen så prova oss redan idag - vi levererar det vi lovar!

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar
Visa alla 675
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering