Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

DIN MÄKLARE PÅ ÖSTERMALM

Välkommen till Östermalm - Stockholms absolut exklusivaste bostadsområde, populärt bland alla generationer och med allt du kan önska inom bekvämt gångavstånd. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger inhysta i några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och historia. Här finns många rogivande grönområden samt närhet till underbara Djurgården. Att bo på Östermalm är en dröm för många och vi förmedlar med glädje framgångsrika bostadsaffärer för både köpare och säljare. Om du vill ha ett boende i toppklass väljer du Östermalm!

VI KAN ÖSTERMALM

Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela bostadsaffären. Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder på Östermalm och vi känner väl till området och marknadsläge i varje given situation.

Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor som rör bostadsaffärer och fastighetsmäkleri på Östermalm. Vårt kundregister är omfattande eftersom vi förmedlar bostäder i hela Stockholms innerstad och vi har med säkerhet den person som vill köpa din bostad, till önskat pris, endast ett samtal bort. Vi förmedlar bostäder diskret och med högsta sekretess om så önskas.

VI HAR NÖJDARE KUNDER

Flera av våra mäklare har mer än 20 års erfarenhet av yrket och vi besitter en kunskap som är svårslagen i branschen. Om du vill anlita en kompetent mäklare som verkligen får ihop bostadsaffären och där både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda, då ringer du oss på Mäklarhuset Innerstan. Vi är tillgängliga alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll. Vårt kundregister är omfattande och vår objektsmarknadsföring svårslagen så prova oss redan idag - vi levererar det vi lovar!

VI ERBJUDER SMARTA VERKTYG FÖR EN LYCKAD BOSTADSAFFÄR

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar
Visa alla 675
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering