Anna Östlund

Hej! Jag är en Sundsvalls-tjej som efter några lärorika och spännande år inom mäklarbranschen i Stockholmsregionen nu valt att flytta hem. Jag tycker att mitt jobb är fantastiskt roligt och varje dag innebär nya utmaningar. Mäklaryrket innefattar att möta människor i livets alla skeenden. För att göra det på ett bra sätt anser jag att engagemang, ödmjukhet och kunskap är viktiga nyckelord.

Styrkor - Våga tänka annorlunda!

Min tanke och drivkraft är att det ska göra skillnad när ni väljer att anlita just mig för er försäljning! Ni ska bli mer än nöjda och mitt mål är självklart att ni ska få så bra betalt som möjligt för er bostad. För att nå dit krävs det en tanke bakom arbetet och tydliga strategier. Vi på Mäklarhuset förstår att ingen bostad och således försäljning är den andra lik vilket gör att vi skräddarsyr ett upplägg för just er!

Tidigare erfarenheter

Jag har sedan 2015 varit verksam fastighetsmäklare hos Mäklarhuset Stockholm Norrort med min bas på deras Norrtälje-kontor. Åren i Roslagen har gett mig fantastiska erfarenheter och jag har förmedlat både bostadsrätter, villor, fritidshus, sjöfastigheter, gårdar och skogsfastigheter. Detta har gjort att jag fått möjlighet att bredda mina kunskaper inom de olika kategorierna.

Nya tider på bostadsmarknaden

Idag handlar mäkleri allt mer om att lösa "bostadskedjan" och öka rörligheten. Framöver ser vi hårdare regler från banker och finansinstitut. Det kommer kunna innebära att just den spekulant som vill köpa din bostad snabbt kan behöva hjälp med en egen värdering för att kunna lämna dig ett bud. Genom min kunskapsbredd kan jag hjälpa dina spekulanter oavsett vad de kommer med för bostad i bagaget.

Den enda säkra vägen till framgång är att ge mer och bättre service än vad som förväntas av dig, oavsett vilken uppgiften är - Og Mandino

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Anna har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 36 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering