Lugnt och skönt med närhet till natur och förnödenheter

I natursköna La Siesta har du de flesta typer av service inom gångavstånd och goda kommunikationer till Torrevieja centrum samt Habaneras shopping center.

Vi kan La Siesta

La Siesta är ett väl etablerat område 4 km norr om Torrevieja centrum. Här finns ett stort urval av restauranger & barer inom gångavstånd bland annat Spanska, Asiatiska och Svenska. Dessutom bank, veterinär, frisörer, försäkring, bensinmack och mataffärer. Området är lugnt, öppet och fördelningen mellan fasta boenden / fritidsboenden är ungefär 50/50. Längs den östra sidan av La Siesta sträcker sig ett stort naturreservat med härliga promenadstråk och cykelstigar runt saltsjön.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i La Siesta idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Aktuella försäljningar
Visa alla 368
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Torben Jonsson
Egendomsmäklare
CIPS Certified International Property Specialist