Lisa Almgren

Jag heter Lisa och har haft privilegiet att skaffat mig bred erfarenhet av bostadsbranschen. Jag har varit verksam sen 2006 och har fått möjlighet att testa olika roller inom fastighetsmäkleriet. Jag har förmedlat villor, bostadsrätter och fritidshus och tomter, sålt nyproduktion, och nu arbetar jag med att utveckla och driva Mäklarhuset Täby framåt som delägare och kontorschef.

Mäklarhuset har Sveriges nöjdaste kunder

Jag brinner för Mäklarhuset och anser att vi levererar en bättre mäklartjänst än våra konkurrenter vilket vi också bevisat de senaste fem åren genom att få SKIs utmärkelse Nöjdast kunder. Att ständigt försöka förbättra, vässa till och bli en ännu bättre kedja där våra kunder kommer tillbaka år efter år och känner - hos Mäklarhuset får jag en trygg och lyckad bostadsförsäljning - är det som gör att jag älskar mitt arbete.

Mäklarhuset Norrort - nio kontor med 40 anställda

Mina kollegor i Solna, Sollentuna, Täby, Vaxholm, Österåker, Rimbo och Norrtälje är de absolut bästa man kan anlita om man ska sälja sin bostad. Vi har spetskompetens inom alla områden, en serviceanda som sträcker sig långt utanför ordinarie kontorstider och vi kan ge våra kunders bostäder en helt unik marknadsföring. Mina kollegor vågar vara ärliga, de säger vad en villa elle

Jag har världens bästa jobb

Lisa Almgren Kontorschef / Fastighetsmäklare
Lisa Almgren

Kontorschef / Fastighetsmäklare / Rekryteringsansvarig Norrort

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Lisa har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 2 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering