Mattias Åhman

Hej! Jag heter Mattias och brinner för bostadsrätter! Det är just intresset och engagemanget för lägenheter som jag själv anser är en av mina främsta styrkor, att hela tiden kunna behålla fokus på varje enskild lägenhet gör att jag kan ge alla kunder en bättre service jämfört med om jag skulle åka runt i hela kommunen och arbeta med allt från gårdar och sjöställen till enkla fritidshus.

Historik

Jag har arbetat som mäklare med inriktning på enbart bostadsrätter i Norrtälje stad sedan 2007 och är den mäklare som omsatt flest lägenheter i Norrtälje senaste fem åren. Jag har dessutom varit delaktig i flera lyckade nyproduktionsprojekt.

Hög kvalitet och personligt engagemang

Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och göra dem supernöjda genom att leverera en förstklassig tjänst med hög kvalitet. Just den höga kvaliteten och det personliga engagemanget gör att många av mina kunder är antingen återkommande eller har blivit rekommenderade att anlita mig.

Uppvuxen i kommunen

Född och uppvuxen i kommunen och bor idag i villa i Norrtälje med fru, två barn och två hundar. Det jag uppskattar mest med Norrtälje är närheten till havet och enkelheten att ta sig till Stockholm, Uppsala och Arlanda. I Norrtälje har du nära till allt, oavsett om du vill promenera längs vatten eller ta en promenad i skogen.

Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och göra dem supernöjda genom att leverera en förstklassig tjänst med hög kvalitet.

Mattias Åhman Fastighetsmäklare
Mattias Åhman

Fastighetsmäklare / Vice kontorschef

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Mattias har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 57 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering