Maria Petersson

Jag heter Maria och examinerades som fastighetsmäklare från Malmö Högskola 2010. Mitt yrkesval har till stor del att göra med att jag stormtrivs med att dagligen träffa nya människor - förutom att detta är världens roligaste jobb! Att dessutom få förtroendet att vara delaktig i ditt livs kanske viktigaste affär, ser jag som ett stort privilegium.

Trygga och bra affärer

Min ambition är att du som säljare ska bli 110% nöjd. Jag vill inte bara få din bostad såld, utan hitta rätt köpare till just din bostad - det är då det blir en bra affär, med högsta möjliga slutpris! Ärlighet och tydlighet är mina främsta ledord, som jag uppnår genom kommunikation och lyhördhet. Dessa egenskaper hjälper mig att skapa förtroende och trygghet, både för mina säljare och köpare.

Välkommen att kontakta mig!

Som född och uppvuxen i Tranemo har jag god kännedom om mitt arbetsområde. Jag ser det som en stor fördel att jag även bott på andra platser senare i livet, eftersom det ger mig ett bra "utifrånperspektiv". Både Tranemo och Svenljunga är attraktiva kommuner och vi har idag många spekulanter som söker sig hit från exempelvis Borås, Jönköping och Göteborg.

Maria Petersson Fastighetsmäklare
Maria Petersson

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Maria har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 11 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering