Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Din mäklare i Trollhättan

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Trollhättan

Välkommen till oss på Mäklarhuset i Trollhättan! Vi hoppas att du ska trivas/trivs med oss och vi vill att du ska veta att du alltid är välkommen att kontakta oss när det gäller bostadsfrågor stora som små. Välkommen att slå oss en signal eller titta in till oss på Storgatan 30 även om du inte planerar att byta bostad för stunden.

Vår helt nya hemsida!

Vi har en helt ny hemsida! Vår sida är den första mäklarwebben i Sverige med bilder i HD kvalitet. Bildformaten är i fullskärmsformat för såväl mobil, läsplatta som dator. Du kommer inom kort att finna många nyheter ytterligare på vår hemsida så hälsa på oss snart igen! – Sveriges bästa bostadssajt har blivit och kommer att bli ännu modernare, bättre och fräschare!

Mäklarhuset har maximalt fokus på marknadsföring av din bostad!

Med fler marknadsföringskanaler än dom flesta så vågar vi påstå att vi har störst möjligheter att exponera din bostad för så många spekulanter som möjligt. Detta är inte så konstigt då det varit ett av våra viktigaste fokusområden. Visste du t.ex. att vi ofta når fler bostadsspekulanter via vår egen Facebooksida än via Hemnet? Vår Facebooksida är den i särklass största i sitt slag i regionen, om du inte sett den så ta en kik.

Välkommen in på en kopp kaffe!

Vi är glada över all positiv respons vi får avseende vårt rymliga kontor med hela 25 meter skyltfönster på Storgatan 30. Här visar vi bostäderna på en 3 meters bildskärm som du måste se! Vi har även monitor och vanliga till salu skyltar förstås. Det är verkligen jätteroligt att så många tittar in för en pratstund eller på en kopp kaffe till oss, det gillar vi! Kika in till oss för en kopp kaffe du också.

Välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av bostäder som vi sålt.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering