Linda Hansson - Fastighetsmäklarassistent i Trollhättan

Som fastighetsmäklarassistent på Mäklarhuset så är det en ära för mig att hjälpa till med ditt bostadsbyte! Du kan alltid kontakta mig för att boka visning, värdering, boka flyttsläp eller om det är något annat jag kan hjälpa dig med. Jag gör alltid mitt bästa och är mån om att du som köper eller säljer bostad hos oss ska få bästa service i alla lägen! Välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan!

Fritid och intressen

Jag bor i villa vid foten av Halleberg tillsammans med min man. Efter arbetstid blir det promenad med vita schäfern Nala och gos med våra tre katter. Övriga intressen är cafébesök, resor, umgås med vänner eller koppla av med en bra bok.

Service, i alla lägen!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Linda Hansson Fastighetsmäklarassistent
Linda Hansson

Fastighetsmäklarassistent

Kontor: Trollhättan
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler