Freja Swenning

Hej! Jag heter Freja och är verksam fastighetsmäklare i Uppsala med omnejd. Jag är född och uppväxt här, vilket leder till att jag har goda kunskaper om Uppsalas alla områden. Med ett stort engagemang och med kunden i fokus hjälper jag till att förmedla en trygg bostadsaffär under hela processen. Tveka inte att kontakt mig!

Vem är jag?

Som person är jag driven, noggrann och empatisk, det gör att jag inte bara engagerar mig för bostaden i sig, utan även för kundens och spekulanternas olika situationer. Under mina år inom olika serviceyrken upptäckte jag ett brinnande intresse att jobba med människor och se till att de känner sig nöjda efter ett samarbete, något som hjälper mig inom yrket som fastighetsmäklare.

Bostadsaffären

Det viktiga för mig i en bostadsaffär är att alla parter ska känna sig trygga och min ambition är att alla ska bli 110 % nöjda. För att lyckas med det försöker jag alltid att göra det lilla extra, både gällande service och slutpris, och förstå att varje situation är unik och agerar utifrån det. För många handlar det om deras största affär, det finns inga frågor som är för stora eller för små!

Mål

Jag kommer att göra allt jag kan att du som kund känner dig trygg genom hela vårt samarbete. Mitt mål som mäklare är att få långsiktiga samarbeten med riktigt nöjda kunder. Detta uppnår jag med hjälp av goda förberedelser, engagemang och kunskap, och även genom att vara tillgänglig för kunderna och ge snabb återkoppling.

Funderingar?

Funderar du på vad din bostad är värd, hur en försäljning går till eller bara vill prata om bostadsmarknaden? Kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just Dig!

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Freja har 5 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 15 omdömen

Freja har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 5 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering