Kalle Gramnes

Hej, vad roligt att du klickat dig hit till min sida! Jag heter Kalle Gramnes och jobbar med att förmedla både bostadsrätter och villor i Uppsala samt Knivsta. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2012 och har gedigen erfarenhet av marknaden. Har du träffat mig förr eller är nyfiken på att veta mer om vem jag är och hur jag jobbar? Hör av dig!

Vad gör jag bra?

När mina tidigare köpare och säljare svarar på frågan om vad de uppskattar mest med mig som mäklare får jag tre återkommande svar:

Mitt värmländska lugn

Att sälja och köpa bostad är för de allra flesta en ovan situation som ligger utanför komfortzonen. Som värmlänning har jag en naturligt lugn utstrålning som i kombination med ett strukturerat arbetssätt hjälper till att skapa trygghet. Trygghet upplevs av de flesta som kärnan i en lyckad bostadsaffär.

Professionellt bemötande

Inga frågor eller funderingar är för stora/små och mina kunder upplever att de får ett professionellt och ödmjukt bemötande oavsett vad det handlar om. Jag lyssnar gärna på problemställningar och ger mina ärliga svar samt rekommendationer som grundar sig i tidigare erfarenheter och rådande situation. Juridiska dokument gås igenom noggrant - båda parter ska veta sina rättigheter och skyldigheter.

Lättillgänglig och snabb återkoppling

De allra flesta av mina tidigare kunder upplever att jag är lätt att få tag på, ger snabb återkoppling och hör av mig enligt överenskommelse. Om jag är på visning eller sitter i ett kundmöte kan jag såklart inte svara på samtal/sms/mail, men jag återkopplar alltid så fort jag har möjlighet. Har jag kommit överens med en kund om återkoppling en viss dag eller tid - då hör jag av mig den tiden.

Läs själv på Reco.se!

Här nedan finns en länk till Reco.se där mängder av köpare och säljare betygsatt och kommenterat sin upplevelse av att samarbeta med mig - Gå gärna in och läs deras egna ord!

Med stor professionalism, ett ödmjukt bemötande och hårt arbete optimerar jag era chanser till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Kalle Gramnes Fastighetsmäklare
Kalle Gramnes

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Kalle har 4,8 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 83 omdömen

Kalle har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 4 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering