Viktoria Tynell

Hej! Viktoria heter jag och förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus i Uppsala med omnejd. Funderar du eller någon du känner på att sälja sin bostad eller bara är nyfiken på värdet? Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag berätta vilken lösning som passar just Er!

Brinner för service

Jag har en nyfikenhet och ett genuint intresse för människor och därför har jag hela mitt yrkesliv arbetat inom service. Varje möte och uppdrag är unikt och känns alltid lika spännande.

Mina styrkor

Mina främsta styrkor som fastighetsmäklare är mitt engagemang, ödmjukhet och trygghet. Jag kan erbjuda ett stort engagemang och ger mitt allt i varje affär för att vi ska nå bästa resultat i alla lägen. Min långa erfarenhet av att arbeta med människor har gett mig stor förståelse för olika livssituationer och det har lärt mig att kunna anpassa mig men även att vara lyhörd för just Era önskemål.

Målsättning

Min ambition och målsättning är att hela försäljningsförloppet ska gå lätt och smidigt så att både säljare och köpare känner sig helt nöjda i sin livs största affär. Så nöjda att de rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Med mina styrkor kombinerat med Mäklarhusets digitala tjänster, branschens vassaste verktyg, kan jag erbjuda det bästa när Ni säljer Er bostad.

Viktoria Tynell Fastighetsmäklare
Viktoria Tynell

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Viktoria har 4,9 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 35 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering