Med virtuella visningar ser du hela bostaden när du vill.

Med teknikens hjälp gör vi det lättare för de som vill ha en förhandstitt och uppleva bostaden utan att lämna soffan. Det är också ett utmärkt hjälpmedel för de som inte kan ta sig till visningen eller som vill fånga känslan av att vara på plats igen efter visningen.

Gå på visning före visningen

Ta steget fullt ut och ge spekulanten möjlighet att uppleva bostaden genom VR (virtual reality eller virtuell verklighet). Så nära man kan komma ett besök utan att behöva vara på plats. Det är en revolutionerande upplevelse och tekniken ger både dig som säljare och köpare många fördelar. Som säljare välkomnar du köparna till en virtuell visning som är öppen dygnet runt, där de kan stanna hur länge de vill. För dig som köpare är det en klar fördel att kunna besöka och uppleva bostaden när det passar dig.

Starta virtuell visning

Här nedan kan du prova ett exempel på vår visning i VR. För att se VR behöver man ett VR-set, alltså ett par glasögon som du sätter in din mobil i. Vi rekommenderar den enklaste kartongmodellen – fråga din mäklare. Klicka på knappen Starta virtuell visning. Sedan klickar du på VR-symbolen uppe i högra hörnet för att starta VR-läget.
OBS: Enbart för mobiler
Prova nu
Med våra Virtuella visningar kan alla som letar ny bostad gå på visning dygnet runt, oavsett var man befinner sig. 35 procent anser att upplevelsen online och på visning väger lika tungt för att forma ett köpbeslut. 13 procent mellan 18-40 år kan tänka sig att köpa en bostad som de sett online med hjälp av VR utan att gå på en fysisk visning.
+5min genomsnittlig besökstid

Se hela bostaden

Här klickar man sig från utsidan till insidan, går från rum till rum och panorerar vyn hela varvet från vänster till höger samt i höjdled. 720 grader med andra ord. Använder du mobilen eller surfplattan har du dessutom nytta av gyrostyrningen för att kunna se dig om i rummet.
Funderar du på att sälja din bostad?

Låt oss kontakta dig för en kostnadsfri muntlig värdering och berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig med din bostadsaffär. Vi erbjuder även värdering på distans.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Aktuella försäljningar med VR

Just nu har vi 314 försäljningar med virtuell visning

Klicka på 'Visa alla' för att gå vidare och filtera bostäder nära dig.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.