Parque Elviria

Parque Elviria


Elviria— Marbella— Spanien

Parque Elviria



Elviria— Marbella— Spanien

Härlig total renoverad lägenhet

Härlig totalrenoverad lägenhet belägen på andra våningen i den centrala området Parque Elviria, en gated komplex som ligger på gångavstånd till allt! Lägenheten är på 90m2 med en öppen ljus planlösning och en möblerad terrass.
Lägenheten består av 3 sovrum, 2 badrum, öppet kök och vardgsrum i modern design med en terrass som lätt kan användas som extrarum tack vara täta markiser. Nya golv i hela lägenheten i mikrocement.
Det är värt att lyfta fram det vackra fullt utrustade köket med ett trevligt stort matbord i mitten av rummet och ett öppet skafferi för förvaring som ger den perfekta rustika atmosfären. Köket har ett väl tilltaget modernt kylskåp, diskmaskin, ugn och mikro.
Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut till terrassen genom skjutbara glasdörrar. Här finns värmare och en stor fin grill, en perfekt plats för umgänge sommar som vinter.
Alla sovrummen har generösa garderober, det stora sovrummet med king size-säng och det andra två enkelsängar. Gästrummet har en bäddsoffa.
Luftkonditionering varmt/kallt i vardagsrummet och i hallen till sovrummen. Hela lägenheten är utrustad med led-ljus och dimmer.
Badrummen har duschskärmar i glas och handdukstorkare, golvvärme och imfria speglar. En vacker takbelysning ger badrummen en skönt ljus. Tvättmaskin och torktumlare i ett av badrummen.
Det finns också ett gemensamt grönområde med en inhägnad pool och utrymme för solbad.
Fastigheten är bekvämt belägen i Elvirias centrum, med en mängd restauranger/barer och shopping inom gångavstånd, och bara några minuter från Costa Del Sols fantastiska stränder. 10 minuters bilresa till Marbellas centrum och 25 minuters bilresa till Malagas flygplats.

Varmt välkomna påvisning!


Referensnummer
542 939
Boarea
76 kvm
Driftkostnad
161 EUR/mån
Konstruerad yta
90 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2023-02-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.