Brisas del Mar
Brisas del Mar
Pablo Pérez Sanabria, ansvarig mäklare i Marbella
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pablo Pérez Sanabria

Ansvarig mäklare

Till salu

Brisas del Mar

Utgångspris

730 000 €


Utgångspris

730 000 €



Estepona— España— Obra nueva

Brisas del Mar


Till salu
Utgångspris
730 000 €

Tillhör projekt Brisas del Mar
Estepona— España— Obra nueva

Semi-fristående villor i Estepona!

För att förverkliga denna nya exklusiva boutiquebyggnad med 10 villor har byggherren valt en tomt med vacker utsikt över havet, golfen och bergen. Arkitekturen söker maximal uttrycksfullhet genom att kombinera tre material. Den vita fasaden för oss närmare en atmosfär av sol och strand, kombinerat med den mörkgrå stenen skapar utrymmen med större djup, de vertikala elementen av imiterat träaluminium ger den ton av värme som kan uppskattas på bilderna. Material med mycket lågt underhållsbehov gör att dessa fasader inte bara är en slående syn, utan också sammanhängande med miljön.

När kvaliteten på hemmet inte bara är estetisk, är Azata engagerad i att använda material av högsta märke, utföra byggnadsarbetet med omsorg och ha utmärkta finishar. Brisas del Mar är modernt från grunden och producerar varmvatten, varm och kall luftkonditionering och uppvärmning med ett centraliserat aerotermiskt system, ett rent sätt att generera energi. Golvvärmen försörjs också med energi.

Denna villa består av 4 sovrum med 3 badrum och 1 toalett, ett av sovrummen och badrummen ligger på bottenvåningen och de andra på första våningen, varav ett har ett eget badrum.
På bottenvåningen kan vi också hitta vardagsrummet, matsalen och köket i öppen planlösning för att ge en rymligare känsla till huset och har tillgång till en trädgård som är uppdelad i framsidan på 27,52 m2 och baksidan på 34m2.
På första våningen finns ett kontor, en toalett, en övre terrass och en privat pool.
De öppna och funktionella utrymmena är utan tvekan huvudpersonerna i hemmen, som förbinder oss med terrasserna och deras vackra utsikt över havet, golfbanan och bergen.

Brisas Del Mar ligger i en av de viktigaste städerna på Costa del Sol, Estepona, den så kallade fruktträdgården i Andalusien. Bara 30 km från staden Marbella har denna kommun mer än 21 km kustlinje, där du kan upptäcka dess magiska hörn och dess kosmopolitiska anda. Urbaniseringen ligger i den västra delen av Estepona, ett bostadsområde som är i full expansion av lyxbostäder. Endast 5 minuters bilresa från centrum av Estepona och mycket nära stränderna.

Brisas Del Mar ligger precis intill det nya sjukhuset i Estepona och den nya golfbanan Azata Golf. Nära till restauranger, stormarknader, stränder, golfbanor och bekvämligheter. Brisas Del Mar ligger bara 20 minuters bilresa från Puerto Banus, Marbella och Sotogrande, 50 minuter från Malaga internationella flygplats och 40 minuter från Gibraltar flygplats.

Kontakta oss för mer information!


Referensnummer
592 986
Utgångspris
730 000 €
Boarea
164.2 kvm
Konstruerad yta
179.9 kvm
Sovrum
4 Sovrum

Mäklarhuset Marbella

Kontakta Pablo för mer information kring Brisas del Mar.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Estepona
Brisas del Mar

Estepona

Estepona
Brisas del Mar

Estepona

Brisas del Mar

Estepona

Estepona
Brisas del Mar

Estepona



Planritning

Rumsbeskrivning

01
Sovrum 1

Fantastiskt sovrum beläget på första våningen med eget badrum och omklädningsrum.


02
Sovrum 2 och 3

Sovrum beläget på första våningen med inbyggda garderober.


03
Sovrum 4

Sovrum beläget på bottenvåningen med inbyggda garderober.


04
Vardagsrum/kök/matsal

Dessa tre utrymmen har öppen planlösning, vilket ger mer utrymme till fastigheten.


05
Kontor

Bra kontor beläget på första våningen.


06
Toalett

Elegant och praktisk toalett belägen på första våningen.


07
Terrass

Underbar terrass med ett trädgårdsområde och en privat pool.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

164,2 kvm

Konstruerad yta

179.9 kvm

Rum

4 sovrum


02
Bilplats/Övriga byggnader
Parkering

Plaza de aparcamiento:
Plaza de aparcamiento:


Ekonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Kalkyl

Området
Estepona stad  i estepona

Estepona stad

Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Gamla stan i Estepona av många ansedd som en av de vackraste på Costa del Sol. Med den typiska andalusiska arkitekturen, karaktären och gågatorna gör det värt ett besök. Den långa fina strandpromenader, populära båthamnen med dess utbud av restauranger/barer är en av anledningarna till att Estepona idag är så populärt som det är.


01
Fördelar med området
Hundvänligt Restauranger Barnvänligt Parker/Grönområden Bussar Barer Gym Golf Badstrand Båthamn

02
Nöje

Estepona har en genuin spansk atmosfär blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker.

En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen.


03
Fritid

Området erbjuder inte bara hög aktivitet utan även en aktiv livsstil. Med padel- och tennisklubbar, golfbanor, gym, långa strandpromenaden och mycket mycket mer gör Estepona till en stad även för den mest aktiva.


04
Kommunikation och shopping

Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.


05
Familjeliv

I närområdet finns flera dagis och skolor, lekparker för såväl den minsta som de lite större. Den kilometerlånga stranden med aktiviteter för alla åldrar. Ett underbart område för den som vill flytta ner med hela familjen.


Använd kartan
X

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    774 m
    5 min
    11 min
    28 min
  • Flygplats
    67,97 km
    59 min
    -
    -
  • Lokalt centrum
    3,5 km
    8 min
    19 min
    1 tim 7 min
  • Hav
    1,24 km
    4 min
    6 min
    24 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pablo!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.