Marina Puente Romano - Jardín Persa

Marina Puente Romano - Jardín Persa


Marbella— Spanien

Marina Puente Romano - Jardín Persa



Marbella— Spanien

Unikt tillfälle att förvärva en solig och insynsskyddad marklägenhet i ett mycket priviligerat läge inom de persiska trädgårdarna i Marina Puente Romano. Denna välplanerade och trevliga bostad har högt i tak, flödar i ljus och andas god atmosfär. 3 rymliga sovrum en-suite och öppet kök i vardagsrummet med naturlig matplats. Den stora terrassen i söder har två avdelningar och nås från både Master bedroom och vardagsrum. Väldigt privat och här finns gott om plats för matbord och chill-out och dessutom finns egen access till områdets välskötta trädgårdar och poolområde. Terrassen har också ett praktiskt förråd för att förvara dynor och strandsaker.

Läget i Puente Romano är svårslaget och våningen har det mesta för att ge en bekväm och exklusiv tillvaro. Tennisklubben finns utanför entrén och Puente Romanos stora utbud av högklassiga restauranger finns bara en kort promenad bort. Föreningen har egen direktutgång till strandpromenaden och det är smidigt att ta sig till både Marbella och Puerto Banús. Golden Mile när det är som bäst. Till bostaden hör källarförråd och garageplats, dessutom finns privat utomhusparkering för detta block utanför entrén. Ett toppenläge och bekymmersfritt boende att njuta av året runt. Välkommen!


Referensnummer
465 328
Biarea
38 kvm
Driftkostnad
541 EUR/mån
Konstruerad yta
151 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2022-01-11

Mäklarhuset Marbella

Denna lägenhet på Marina Puente Romano - Jardín Persa såldes av oss 2022-01-11. Se alla våra försäljningar i Marbella samt även på Marina Puente Romano - Jardín Persa.

Boka värdering
Andreas Strindholm, ansvarig mäklare i Marbella

Andreas Strindholm

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.