Enbackevägen 3

Enbackevägen 3

Slutpris

2 420 000 kr


Skärblacka— Norrköping

Enbackevägen 3


Slutpris
2 420 000 kr

Skärblacka— Norrköping

Villa i familjevänliga Skärblacka!

(Obs. Att detta objekt innefattar både fastigheten NORRKÖPING LJUSFORS 5:13 samt NORRKÖPING LJUSFORS 4:22)

Välkommen till Enbackevägen 3 och denna fina familjevilla, belägen i gemytliga Alhagen intill Motala Ström.


Denna charmiga bostad erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och klassiskt hemtrevnad.
Genomgående renoveringar under de senaste åren har omvandlat detta boende till ett hem i mycket fint skick med genomgående fräscha ytskikt, bra materialval och öppna, luftiga ytor med gott om plats för hela familjen.

Den senaste renoveringen år 2021 inkluderade ett modernt och elegant badrum samt omvandlingen av ett förråd till ett rymligt sovrum, vilket ger flexibilitet och utrymme för hela familjen. På bottenvåningen har ett stambyte för el och avlopp genomförts, vilket ger en känsla av trygghet och långsiktig hållbarhet. Nyligen renoverade golv och fönster på övervåningen bjuder in till ljusa och luftiga rum där du kan njuta av panoramautsikt över det området.

Öppna planlösningar mellan kök, allrum och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär med gott om plats för umgänge och familjetid. I allrummet finns en trevlig kamin som skapar en mysig atmosfär och sprider värme under kyliga kvällar.

Utomhus sträcker sig tomten över två fastigheter, vilket ger dig dubbel yta för trädgårdsarbete, odlingar och planteringar. Den extra stora trädgårdstomten bjuder in till spring och lek!

Enbackevägen 3 ligger i barn- och familjevänligt området Alhagen i Skärblacka, med närhet till förskolor och grundskola, vårdcentral, simhall, ishall, matbutiker, pizzerior och restauranger samt ett rikt friluftsliv för hela familjen. Fina förbindelser till Norrköping med buss och pendeln i Kimstad och endast 15 minuters bilfärd in till Norrköping.


Annonsen kommer uppdateras med en besiktning och mer information inom kort.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
125/20 kvm
Driftkostnad
56 074 kr/år
Tomtarea
1 965 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-05-10

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Enbackevägen såldes av oss 2024-05-10. Se alla våra försäljningar i Skärblacka samt även på Enbackevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.