Herman Forssell, ansvarig mäklare i Malmö Regementsgatan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Herman Forssell

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Almhög—

Malmö




Almhög— Malmö


Förberedd försäljning

Almhög— Malmö


Referensnummer
582 529
Boarea
56.5 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Almhög

Almhög är ett delområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Almhög ligger öster om Munkhättegatan, mellan Ystadvägen och Eriksfältsgatan.


01
Fördelar med området
Parker/Grönområden Bussar Liv i rörelse Restauranger Lätt att parkera bilen Butiksgata/köpcentrum Cykelbanor

02
Området

Området består av villabebyggelse från 1920-talet och flerfamiljshus från slutet av 1950-talet. Den 1 januari 2008 hade 66% av Almhögs befolkning utländsk bakgrund. Mellan Ystadvägen och Västra Hindbyvägen finns affärs- och industrilokaler.


03
Almtorget

Almtorget (namngivet 1958) är ett torg vid början av Västra Hindbyvägen i stadsdelen Fosie i södra Malmö. På Almtorget finns flera flerfamiljshus på åtta våningar och en del näringsverksamhet.


04
Kommunikation

Kommunikationsmöjligheter i form av bland annat busstrafiken är utmärkta. Hållplatser till stadsbussarna finns det gott om och det är enkelt att ta sig till andra delar av Malmö. Området är nära beläget Inre Ringvägen och erbjuder därmed möjlighet till smidiga bilresor utanför staden men även till andra stadsdelar.


05
Närservice

Utbud av närservice i området är omfattande. Här bjuds det bland annat på kaféer, konditori, pizzeria, kebab- och falafelkiosk, en livsmedelsbutik, ett apotek med mera. Grönsaks- och klädeshandel på Nydalatorget förekommer under vissa perioder. Gym och idrottsanläggningar för alla som älskar att motionera och hålla sig i form. Närhet till Mobilia shoppingcenter medför ytterligare möjligheter till storhandel och shopping.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Herman!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.