Långbrokungens Väg 8, 1tr

Långbrokungens Väg 8, 1tr

Slutpris

5 450 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Långbrokungens Väg 8, 1tr


Slutpris
5 450 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Möjlig 4:a med en gigantisk egen terrass en våning upp från gatan i sydväst!

Jätte-terrass i bästa solläge - det här är en chans som sällan dyker upp! Med ca 40 kvm terrass en trappa upp i huset, belägen i bästa solläge i s/v blir denna bostad för den mer kräsne .

Stig in i din drömbostad i populära Långbro park och låt dig omslutas av en atmosfär av komfort. Denna möjliga 4:a bjuder på det bästa av stadsliv kombinerat med närhet till natur.
Den välplanerade layouten erbjuder två rymliga sovrum och möjlighet till ett ytterligare sovrum genom att dela av det stora vardagsrummet, som är mycket ljust och luftigt med stora fönsterpartier för rikligt ljusinsläpp. För den ordningsmedvetne erbjuds gott om förvaringsmöjligheter, i två rymliga klädkammare och en spegelförsedd skjutdörrsgarderob och tillhörande förråd på entréplan.

Det stilrena köket ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet och möjliggör en harmonisk förening mellan matlagning och socialt umgänge. Badrummet är elegant helkaklat och utrustat med bekväm dusch och tvättmaskin.

Utanför dörren väntar Långbro park med sina grönområden och promenadvägar, perfekta för avkoppling och friluftsliv. Njut av en picknick i parken eller ta en löprunda längs de vackra stigarna. Dessutom är närheten till Fruängens serviceutbud oslagbar, med ett brett urval av butiker, restauranger och kaféer som tillgodoser alla dina behov och önskemål. Det finns även gott om kommunikationer med både buss i närområdet , t-bana i Fruängen och pendeltåg vid Älvsjö station.

Välkommen hem till din oas i Långbro, där stadsliv och natur möts på ett förtrollande sätt.


Boarea
84 kvm
Avgift
5 135 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Långbrokungens Väg såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långbrokungens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.