Rämensvägen 27B

Rämensvägen 27B

Slutpris

5 700 000 kr


Årsta— Stockholm

Rämensvägen 27B


Slutpris
5 700 000 kr

Årsta— Stockholm

Nytt, centralt och soligt!

Bo nytt och modernt i ljus & välplanerad 4:a med bra läge! Välkommen till en jättefin, välfungerande familjelägenhet med genomtänkt planlösning och ett härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck. De välplanerade 89 kvadratmetrarna rymmer vardagsrum, kök, 3 sovrum, helkaklat badrum med wc och egen tvättavdelning, separat duschrum med wc samt en 9 kvm stor inglasad balkong. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en underbar sällskapsyta som gjord för middagar och umgänge med många gäster. Modern fastighet, byggd -20 med hiss och garage i huset. Knappt 200 m promenad till tvärbanan som trafikerar sträckan Sickla - Solna med stopp bl.a vid knutpunkterna Gullmarsplan och Årstaberg. I Årsta kan man njuta av närheten till både naturen och närheten till stan samt den mysiga småstadskänslan i Årsta centrum med det k-märkta och kända Årsta torg.


Boarea
89 kvm
Avgift
5 422 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-06

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Rämensvägen såldes av oss 2024-05-06. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Rämensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.