Finslipargränd 4

Finslipargränd 4

Slutpris

3 700 000 kr


Huddinge centrum— Huddinge

Finslipargränd 4


Slutpris
3 700 000 kr

Huddinge centrum— Huddinge

Modern och smakfull fyra med generös balkong!

Välkommen till denna moderna byggnad, där elegans möter bekvämlighet med faciliteter som garage, gym, frisörsalong och två restauranger på plats. Det som verkligen utmärker denna lägenhet är den överlägsna standarden, den förstklassiga balkongen, det stilfulla köket, det lyxiga badrummet och det centrala läget.


Lägenheten har en öppen planlösning med generösa fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Du kommer verkligen att njuta av varje ögonblick här. Köket är modernt och välutrustat med gott om förvaringsutrymme och plats för en matgrupp. Badrummen är rynliga och innehåller både tvättmaskin och torktumlare.

Balkongen är en fröjd, och här hittar du garanterat din favoritplats för avkoppling och sociala stunder. Det finns plats för matgrupp eller loungemöbler.

Med endast en kort promenad på cirka 5 minuter når du Huddinge station, vilket ger dig fantastiskt bra kommunikationsmöjligheter. Från stationen har du snabb och enkel åtkomst till pendeltågstrafikens huvudlinjer, vilket gör att du smidigt kan resa både norrut och söderut. På cirka 14 minuter kan du till exempel nå stadsdelen Södermalm eller fortsätta in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig också in till Stockholm Central på endast 16 minuter. I Huddinge centrum finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva, och i närheten finns också det populära shoppingcentret Kungens Kurva, som nås med bil på ungefär 15 minuter och erbjuder ett brett utbud av shopping, mat och underhållning för hela familjen.

Tillträde är möjligt enligt överenskommelse, så missa inte chansen att göra detta fantastiska hem till ditt eget!


Boarea
87 kvm
Avgift
6 399 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Huddinge

Denna lägenhet på Finslipargränd såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Finslipargränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.