Linnéa Hammarqvist, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Linnéa Hammarqvist

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Söderbykarl—

Norrtälje




Söderbykarl— Norrtälje


Förberedd försäljning

Söderbykarl— Norrtälje

Söderbykarl äldsta torp - med permanent standard!


Referensnummer
593 229
Boarea/biarea
77/35 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Söderbykarl  i norrtälje

Söderbykarl

I hjärtat av Roslagen finner du Söderbykarl, här bor du omgiven av öppna fält och lummig skog.


01
Fördelar med området
Hundvänligt Barnvänligt Tryggt Lugnt Badstrand Landsbygd Motionsspår

02
Omgivning

Söderbykarl är beläget cirka 16 kilometer från Norrtälje där du finner allt du behöver för både vardag och nöjen. I området finner du elljusspår om cirka 2,3 kilometer, som dessutom erbjuder skidspår om vintern. Vid sjön Ströjan finns badplats men också Råda sjön en bit bort finns en vacker badplats belägen.


03
Älmsta

Cirka 15 minuter från Söderbykarl ligger Älmsta där du finner livsmedelsbutik, pizzeria, butiker etc. Väddö Gårdsmejeri som är ett populärt resmål ligger endast en kort resa med bil eller cykel från Älmsta. Här finns restaurang som serverar hamburgare med kött och cheddarost från den egna gården och grönsaker från närliggande leverantörer. Väddö Gårdsmejeri producerar ost och glass som levereras till livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Glassen går även den att köpa direkt på Bondens Glasskalas.

Kröns trädgård är en vacker plats som erbjuder shopping av det mesta som behövs för den trädgårdsintresserade! Här finns även en restaurang med goda recensioner samt en bokningsbar festlokal för speciella tillfällen.

Mera centralt i Älmsta finns en bistro med god mat och mysigt café. En Bed & Breakfast är belägen centralt om man vill njuta lite extra eller får besök av nära och bekanta. Ytterligare två platser finns i Älmsta för uthyrning av sovplats.


04
Norrtälje

Söderbykarl är beläget på ett perfekt pendlar avstånd till Norrtälje stadskärna, som erbjuder flertalet butiker, restauranger och anrik miljö. Flertalet trevliga parker för picknik, sport och lek. Norrtälje hamn är i sin expansionsfas och har satt en vacker prägel på stadskärnan, som erbjuder en trevlig promenadgång längst Norrtälje viken via hamnen och societetsparken. Här finner du allt du behöver för både vardag och nöjen!


05
Kommunikation

SL buss går flera gånger om dagen och tar dig till Norrtälje busstation på cirka 25 minuter, härifrån kan du ta dig till kommunens alla hörn.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Linnéa!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.