Kullasundsvägen 3

Kullasundsvägen 3

Slutpris

4 000 000 kr


Kullasund— Vaxholm

Kullasundsvägen 3


Slutpris
4 000 000 kr

Kullasund— Vaxholm

Sjönära bostad med sjöutsikt. Används som 4:a!

Drömboende i hjärtat av Stockholms skärgård!

Välkommen till denna oemotståndliga bostad som erbjuder en perfekt kombination av modern stil och idyllisk skärgårdslivsstil. Belägen i det charmiga Vaxholm, omgiven av magnifik natur och småstadscharm, erbjuder denna 98 m² stora bostad i två plan en enastående möjlighet att uppleva det bästa av två världar. Bostaden används som 4:a!

Njut av det bästa av utomhuslivet
Med inte en, utan två rymliga uteplatser samt en balkong, är detta hem en dröm för alla som älskar att leva utomhus. Entréplan välkomnar dig med en inbjudande hall, ett modernt badrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för social samvaro. Kontorshörnan och direktaccessen till balkongen och den förtjusande uteplatsen gör detta till det ultimata utrymmet för både avkoppling och umgänge.

Privatliv och komfort
Nedre plan erbjuder en oas av lugn med två rymliga sovrum, ett större badrum och ett extra rum som också kan användas som sovrum eller kontor. Direkt tillgång till den andra generösa uteplatsen ger möjlighet till avkoppling och njutning av den friska skärgårdsluften.

Ett paradis för båt- och naturälskare
Vaxholm, även känd som "huvudstaden i Stockholms skärgård", är ett paradis för de som älskar båtliv och naturens skönhet. Med sitt klara vatten, pittoreska småstadscentrum och en mängd aktiviteter för både äventyr och avkoppling är detta ett område som lockar människor från när och fjärran.

En välskött förening i en eftertraktad destination
Denna bostad är en del av en välskött förening som tar hand om allt från underhåll till ekonomi, vilket ger dig en bekymmersfri boendemiljö. Med månadsavgiften inkluderar parkering i gemensamt garage, värme och kallvatten, är allt du behöver tänka på att njuta av livet vid vattnet.

Missa inte chansen att äga ditt drömboende i denna idylliska del av Vaxholm. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss ta dig med på en resa till ditt framtida hem!

Kontakta ansvarig mäklare Wictoria Nilsson på tel 0739-85 27 72 för mer information och för att boka en visning.


Boarea
98 kvm
Avgift
5 432 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-08

Mäklarhuset Vaxholm

Denna parhus på Kullasundsvägen såldes av oss 2024-05-08. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kullasundsvägen.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.