Vasagatan 1B

Vasagatan 1B

Slutpris

2 375 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Vasagatan 1B


Slutpris
2 375 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Renoverad 1:a i anrika Vasahuset med låg avgift!

Välkommen till denna renoverade 1:a belägen i Uppsalas kändaste hus Vasahuset! Här bor du med ett centralt läge i en ekonomiskt stabil förening med låg avgift om knappa 1092kr/mån. Denna lägenhet passar perfekt för dig som är student, söker ett första boende eller önskar en övernattningslägenhet med närhet till både centralstationen och city.

Denna bostad belägen i en fastighet anno 1907 genomsyras av flertalet originaldetaljer så som högt i tak, rosetter, djupa fönsternischer och stukaturer. Bostadens 24kvm är smart planerade med ett allrum där du enkelt möblerar med soffa samt övrigt möblemang som du önskar. I allrummet finns även en stor sovalkov där du får in en säng upp till 180 cm bred. Köket är nyligen renoverat där samtliga skåp samt vitvaror bytts ut. Här finns allt från micro, induktionshäll, kyl/frys samt diskho. I övrigt erbjuder bostaden ett fint renoverat badrum utrustat med golvvärme samt förberett för tvättmaskin för att kunna underlätta i den hektiska vardagen.

Vasagatan 1b är en del av Vasahuset, en arkitektonisk pärla från början av 1900-talet. Detta historiska mästerverk står som ett levande bevis på både arkitektonisk briljans och tidlös elegans. Här bor du inte bara i en lägenhet utan i ett hem som andas historia och kvalitet.

I främre Luthagen bor du med kort promenadavstånd till Uppsalas breda utbud av restauranger, kultur, butiker samt all annan tänkbar service. Endast ett par minuter från bostaden finner ni den välsorterade matbutiken Luthagens Livs och vackra promenadstråk finns i närheten såsom längs Fyrisån och flera närbelägna parker. Har ni barn eller barnbarn på besök ligger omtyckta Vasaparken i direkt närhet.

Varmt välkomna att boka visning och upplev bostaden på plats!


Boarea
24 kvm
Avgift
1 092 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vasagatan såldes av oss 2024-05-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vasagatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.