Search Menu
Las Terrazas de Atalaya
Estepona / Atalaya
Las Terrazas de Atalaya
Price: 579 000 €
Make a bid
Enclosed: 108,3 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3

Estepona - Atalaya / Las Terrazas de Atalaya

Med fantastiskt läge i Atalaya byggs nu det moderna området "Las Terrazas de Atalaya". En ny urbanisation av moderna lägenheter i ett av de trevligaste områdena mellan Marbella och Estepona. Här bor ni med gångavstånd till den populära golfklubben Atalaya Golf and Country Club. Endast ett par minuter med bil in till San Pedro/Puerto Banús/Marbella. Varje lägenhet, utan undantag har utsikt över golfbanan och en del med panoramautsikt över havet. Samtliga lägenheter är belägna i syd alternativt sydväst. Välkommen!

Information about the property
Description
 • Enclosed
  108,3 kvm
 • Rooms
  4 rum (max 3 sovrum)
Construction
 • Built
  2018
Tv and internet
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Terrace
 • Trevlig terrass i söder om 60 kvm med vacker utsikt över det fina poolområdet samt golfbanorna.
Terrace
 • Trevlig terrass i söder om 102,60 kvm med vacker utsikt över det fina poolområdet samt golfbanorna.
Parking/Other buildings
 • Parking/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Economy
 • Kommentar till månadsavgift
  Månadsavgiften beräknas vara mellan 150-250 € beroende på lägenhet.
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Estepona (65.000 invånare) är den största staden på den västra delen av Costa del Sol, belägen mellan Sierra Bermeja och Medelhavet. Genuin spansk atmosfär finns här blandad med många internationella influenser. Mysiga torg, saluhall för fisk och grönsaker och ett rikt utbud av sport- och fritidsaktiviteter, gör Estepona till en attraktiv stad med många smaker. En magnifik strandpromenad avdelar strand och stad och de många uteserveringarna serverar färsk fisk och skaldjur från stadens fiskeflotta. Strandpromenaden sträcker sig ett par kilometer bort till populära "Puerto Deportivo", nöjeshamnen, där båtar, barer och restauranger skapar en trivsam atmosfär. Här ligger också flera av de bästa fiskrestaurangerna i anslutning till fiskehamnen. Området väster om San Pedro de Alcántara och Estepona kallas numera för "New Golden Mile", med originalsträckan "Golden Mile" mellan Puerto Banús och Marbella som förebild. Här finns flera promenader och bostadsområden med allehanda faciliteter. Nära att ta sig till San Pedro och Marbella med den nya tunneln under San Pedro.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use