Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Ojén / Marbella
Ojén, Marbella
Price: 463 015 €
Anmäl bud
Enclosed: 138 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns)

Ojén - Marbella / Ojén, Marbella

Bara några minuter från livliga Marbella byggs ett gated community omgivet av vacker natur med fantastisk utsikt över det glittrande Medelhavet. Nyproduktionen har en blandning av rymliga lägenheter, takvåningar och villor byggda på en tomt på 50 hektar, varav 20 är reserverade som grönområden. Varje hem kommer att utrustas med golv av högsta kvalitét, LED-belysning, klimatkontroll, fullt utrustat kök och fullt isolerade fönster med UV-skydd. I komplexet kommer det även finnas en hälsoklubb med ett state-of-the-art gym och inomhuspool. Det kommer också att finnas ett spa, bastu och ångbad. För dina barn kommer det också att finnas en barnklubb. Två stora pooler och två barnpooler, samt en uppvärmd simbassäng så att du kan njuta av utomhusaktiviteter året runt. En concierge-service kommer att finnas tillgängliga för att hjälpa dig att hantera det oväntade. Några av de tjänster som kommer finnas är: privat kock, biltvätt, matinköp, städning och tvätt. Fas 1 består av 75 lyxlägenheter som är uppdelade i nio byggnader. Totalt kommer ca 500 lägenheter byggas.


Provmöblera
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  138 kvm
 • Rooms
  4 rum (max 3 sovrum)
Byggnadssätt
 • Built
  2018
TV- och Internetanslutning
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL och fiber finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Terrace
 • Rymlig terrass på 34 kvm i sydöst med havsutsikt.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage: Ingår i avgiften.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Bara några kilometer norr om Marbella ligger den trevliga bergskommunen Ojén med sina 3500 invånare. Ojén tillhör naturparken "Sierra de las nieves" som är känt for sin rika artrikedom och växtlighet. Själva byn Ojén har ett sevärt vinmuseum och är levande året runt. Tillgängligheten är ett stort plus, det tar bara knappt tio minuter att ta sig ned till Marbellas rika utbud av restauranger och stränder. I omgivningarna finns många vandringsleder och utsikten är hanförande ut över Medelhavet och de frodiga kullarna och intilliggande bergen. Ojén uppskattas av de som söker naturupplevelser med havet inom nära räckhåll.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn