Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Marbella / Nueva Andalucia
La Campana
Price: 650 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 312 kvm
Running costs: 1 082 EUR/år
Plotarea: 500 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3 sovrum

Marbella - Nueva Andalucia / La Campana

Andalusisk charm i centralt och välbyggt hus. Med ett mycket centralt läge i Nueva Andalucia ligger denna stora tvåplansvilla med 7 rum och 312 m2 konstruerat. Varsamt renoverat i klassisk, rustik stil av byggmästare och hela huset är väl genomtänkt att kunna ta till vara på alla säsonger. Flera terrasser, egen pool, stor takterrass och en lättskött tomt som är fri från gräsytor. I detta väletablerade område råder lugn trots det centrala läget. En kort promenad till Nueva Andalucias stora utbud av barer, restauranger, affärer och bank, samt en kvarts promenad ner till de fina stränderna nära Puerto Banús. Ett hus med mycket karaktär och närhet till allt. Välkommen!

Description
 • Övreplan
  Entréuppgång med många grönskande växter och utsikt över poolen som ligger öster om huset. Hall med gott om plats för avhängning. Gäst WC. Ett mindre sovrum i anslutning till hallen. Två salonger i fil som utgör vardagsrum. Ytterligare ett inglasat vardagsrum finns i fil med utsikt över området och poolområdet. Från vardagsrummets inre del finns access till master bedroom, som har två avdelningar. Inbyggda garderober och stort separat badrum. Till höger om hallen finns rymligt kök med separat matplats.
 • Souterrängplan
  3 sovrum med inbyggda garderober och salong med utgång till veranda. Garagedel i anslutning till nedre våningen.
 • Övriga ytor
  I anslutning till poolen finns en trevlig sommarveranda med plats för både chillout yta och matplats. Utefter husets nordsida finns en gång som leder till ett rustikt fullt utrustat lant kök inomhus, som används för att bereda mat till de olika uteplatserna. Ett traditionellt lant kök som är vanligt på den spanska landsbygden. På hustaket finns en stor takterrass med flera relaxytor, matplats med pergola och bastubyggnad. Sol större delen av dagen.
 • Uteplats
  Uteplats 1: Altan, läge öster. Uteplats 2: Terrass om ca 30 m², läge nordost. Uteplats 3: Takterrass om ca 90 m².
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  312 kvm
 • Rooms
  7 rum
Byggnadssätt
 • Built
  1986
TV- och Internetanslutning
 • ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån. Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Övriga byggnader
  Det finns förråd till huset.
 • Garage med plats för 1 bil.
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  500 kvm
Economy
 • IBI fastighetsskatt
  902 EUR/år
 • Litter
  180 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  1082 EUR/år
 • Tenure
  Småhus
 • Pantbrev
  Bostaden är inte pantsatt.
Området
 • Det finns många anledningar till att Nueva Andalucia har blivit ett av Marbellas mest populära områden. Det centrala men lugna läget med ett fantastiskt behagligt klimat året runt. Fantastiska vyer både mot det vackra berget Sierra Blanca och mot Gibraltar och Afrika i sydväst. Den vackra naturen med kullar och frodiga trädgårdar, de många golfbanorna av världsklass, Centro Plaza med sin internationella atmosfär, det internationella Casinot, genuina La Campana med sina många tapasbarer, restauranger och butiker. Utöver detta uppskattar många närheten till både lyxhamnen och nöjesmetropolen Puerto Banús, samt genuint spanska San Pedro de Alcántara med sitt myllrande folkliv och rika utbud av affärer och restauranger. Stränderna i Nueva Andalucia håller också mycket god klass och utefter den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från San Pedro till Marbella, njuter människor av energigivande promenader och trevliga strandhugg bland de många strandrestaurangerna. I Nueva Andalucia är det lätt att trivas, här finns något för alla under årets alla månader. Utbudet av aktiviteter i Nueva Andalucia med intilliggande områden är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta runt hörnet. Mängder av högklassiga mataffärer, möjlighet att köpa svenska livsmedel i flera butiker, lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. I Nueva Andalucias urspungsdel, La Campana, finns dessutom flera charkuterister och delikatessbutiker med säsongens färska råvaror och färsk fisk. Vill man bredda utbudet når man enkelt både San Pedro, Marbella stad och stora shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga ca 60 km San Pedro de Alcántara ca. 3 km Stranden ca. 2 km Marbella ca. 7 km Estepona ca. 15 km
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.