Search Menu
San Juan de Los Terreros / Costa De Almeria
Mar de Pulpi Fase 2, 4 rum m takterrass
Price: 1 778 000 kr
Enclosed: 88/84 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / San Juan de Los Terreros - Costa De Almeria / Mar de Pulpi Fase 2, 4 rum m takterrass

Havet vid första ögonkastet! Strandnära ägarlägenhet med egen lagfart i Mar de Pulpi! Denna lägenhet ger dig tillgång till en trädgård om 20 m2 och en terrass om 17 m2. De strandnära fastigheterna med nybyggda lägenheter ger dig flera valmöjligheter; du kan välja lägenhet med 2 eller 3 sovrum. Om du letar efter en bättre livskvalitet, bör du ta en tur till Mar de Pulpi, ett exklusivt strandnära projekt vid San Juan de los Terreros, Almeria. Med utsikt över en 70.000 m2 kustnära park, erbjuder Mar de Pulpi högkvalitativa fastigheter med antingen trädgård och / eller takterrass. Den har swimmingpool med jacuzzi, anlagda trädgårdar och fantastisk, orörd havsutsikt! Underjordisk parkering ingår också i priset.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  88 kvm
 • Biarea
  84 kvm
 • Bruksarea
  172 kvm
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2014
 • General information
  PROJEKTET Helt omgiven av en låg fasad med nätstängsel och grindar i ingångarna till projektet. Möbler, belysning, trädgårdar och öppna platser inom projektet. Garage under bygget. BASSÄNG Mar de Pulpi Fas 2 har 2 swimmingpools en för vuxna och en för barn. Har också en integrerad uppvärmd jacuzzi och duschar. Poolen är sluten, med en total storlek på 1200 m2 ca. Täckt med gräs och presentabla toaletter.
Tv and internet
 • Parabol mot ASTRA satellit med individuella digitala mottagare som erbjuder mer än 200 öppna kanaler och expansionsplatser för att använda PCMCIA-kort för att visa krypterade pay-per-view-kanaler. Internet via ADSL
Parking/Other buildings
 • Samtliga fastigheter är försedda med en underjordisk parkeringsplats.
Economy
 • Gemenskapskostnader
  96 kr/mån
 • Total operating costs
  96 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • STRÄNDERNA Om du gillar att sola, är Mar de Pulpi ett utmärkt val, eftersom platsen är vänd mot stränderna i La Entrevista och Los Nordos och också mycket nära belägen stränderna på San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, La Carolina y Las Calas de la Tía Antonia, Cala Cuartel och Cala Cerrada. GOLFBANOR Det finns flera golfbanor i närheten av Mar de Pulpi. Den närmaste är Aquilon Golf som ligger mindre än 3 km bort, och Desert Spring Golf, som erbjuder golf och det typiska ökenlandskap som Almeria är känd för. SERVICE 800 meter från Mar de Pulpi är hjärtat i San Juan de los Terreros, där du kan hitta alla typer av affärer och tjänster. På några minuters bilväg hittar du Aguilas, som erbjuder olika typer av tjänster som man förväntar sig av en stor stad. Mar de Pulpi kommer också att erbjuda ett 3000 m2 shoppingområde. UTSIKT FRÅN PROJEKTET Oslagbar utsikt över havet och park kan avnjutas från strandnära fastigheter (även från lägenheterna som är belägna på bottenvåning) och beroende på platsen och nivån av de andra fastigheterna, kan du också njuta av utsikten över havet, park, pool och gemensamma utrymmen.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use