Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - Punta Prima / Costa Blanca
Oasis Beach, 3 rum m takterrass
Price: 1 372 000 kr
Enclosed: 73/58 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - Punta Prima - Costa Blanca / Oasis Beach, 3 rum m takterrass

Oasis Beach, et projekt med 50 bostäder av moderna stil med material av första kvalitet. I Oasis Beach hittar du 2 typer av fastigheter, våra bottenvåning modell med en privat stor trädgård, och vår översta våning modell med vacker havsutsikt och privat solarium. Båda är med 2 sovrum, 2 badrum och har parkeringsplats, Pre-installation av luftkonditionering samt larm och mycket mer detaljer som gör Oasis Beach till en unik möjlighet.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  73 kvm
 • Biarea
  58 kvm
 • Bruksarea
  131 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015
 • General information
  Varje fastighet i detta projekt omges av ett underbart grönområde med mer än 2000 kvadratmeter, vilket inkluderar en gemensam pool för vuxna, en annan för barn och ett uppvärmt utrymme.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats ingår
Economy
 • Sammanlagd driftskostnad
  50 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA Oasis Beach har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära Oasis Beach hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från Oasis Beach. UTSIKT FRÅN PROJEKTET Alla lägenheter har utsikt över poolen och / eller grøntområde som omger Oasis Beach. Havsutsikt från takterrass.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn