Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Rojales / Costa Blanca
Eivissa Villa, 4 rum m trädgård och takterrass
Price: 3 511 000 kr
Enclosed: 120 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Rojales - Costa Blanca / Eivissa Villa, 4 rum m trädgård och takterrass

Residencial Eivissa är en av de finaste projekter på Costa Blanca. Villornas Ibiza stil med en finish i natursten och platta tak är en del av sin charm. Med installationer av hög kvalitet och hög komfort dessa villor är en plats att njuta av den avkopplande livskvalitet i Spanien. Dess läge i södra Rojales området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park. Residencial Eivissa anses ledande inom sitt segment, eftersom den har den senaste tekniken för intelligenta hem automationssystem kontroll exklusiv kontroll genom APP Marsh. Utöver dessa system, Eivissa njuta av en av de mest optimala energi certifieringar i sin klass och nu även omfattar installation av AAA + apparater och luftkonditioneringssystem, en av de bästa på marknaden, för att inte tala om Altherma Nuos systemet Ariston, känt för sin hållbarhet och energibesparing. I Eivissa finns villor med 2 och 3 sovrum och 2 badrum med sina egna privata tomt och pool. Villorna har också golvvärme.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  120 kvm
 • Boareabeskrivning
  källare 75m2, Trädgård 270m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • P-plats på privat tomt
Economy
 • Gemenskapskostnader
  30 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  30 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Dess läge i södra Rojales området är nära till alla bekvämligheter, inklusive stormarknader, restauranger och apotek men dess största värde ligger i dess närhet till Lagunas de la Mata och dess närhet till de vackra stränderna i Guardamar och sin vackra natur park. Eivissa ligger i ett lugnt område bara 36 km från Alicante flygplats och bara ett par minuters bilresa till den välkända golfbanan La Marquesa.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn