Search Menu
Orihuela Costa / Costa Blanca-La Zenia
La Zenia Secret, 3 rum m trädgård
Price: 1 862 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - Costa Blanca-La Zenia / La Zenia Secret, 3 rum m trädgård

Nytt projekt vid stranden med alla bekvämligheter Där du njuta av det bästa av Medelhavet I La Zenia Secret finns 2 sovrum m trädgård och 2 sovrum m takterrass. La Zenia Secret är en plats tänkt för att njuta av stranden, solen, och massor av lugn och ro, omgiven av alla nödvändiga bekvämligheter. Designad för att njuta av medelhavsklimat till fullo, här kan du koppla av under hela året i gemensam pool, med sina 2 uppvärmda bubbelpooler och finsk bastu. Alla bostäder vänder mot det gröna området med en trevlig atmosfär, privat och separeras från omgivningen. De gemensamma områdena är perfekt för avkoppling i solen, eller gör sport i det fria, i de utrymmen som avsatts till gymmet utrustad med biomekaniska enheter. Och barnen kommer också att ha en bra tid i sina egna barnpool och en lekplats. La Zenia Secret är strategiskt beläget i privilegierade omgivning, bara 1 km från La Zenia stranden, i en konsoliderad område med alla typer av tjänster och bekvämligheter i närheten, med goda förbindelser och nära till motorvägen AP-7.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  70 kvm
 • Enclosed description
  Terrass 17m2, Trädgård 27m2
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2016
Parking/Other buildings
 • Parkeringsplats ingår
Economy
 • Gemenskapskostnader
  83 kr/mån
 • Total operating costs
  83 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • STRÄNDERNA La Zenia Secret har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära La Zenia Secret hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard bare et par 100m fra La Zenia Secret och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 4 km från La Zenia Secret. UTSIKT FRÅN PROJEKTET Samtliga fastigheter har utsikt över poolen, liksom till den charmiga gemensamma område.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use