Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - La FLorida / Costa Blanca
Victoria Hills, 3 rum m terrass
Price: 834 000 kr
Enclosed: 60/11 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - La FLorida - Costa Blanca / Victoria Hills, 3 rum m terrass

Nära havet och allt du behöver. Njut av solen, det behagliga klimatet och stranden bara 10 minuter bort! Victoria Hills ger dig enkel tillgång till det bästa som Orihuela Costa har att erbjuda. Gemensam pool och närhet till olika stränder gör det till en idealisk plats att njuta av de varma sommarmånaderna! Ytterligare fördelar inkluderar även dess läge i ett lugnt bostadsområde där du hittar ett brett utbud av butiker och service öppet året runt. Vad mer kan man begära? Victoria Hills erbjuder Bungalows med 2 sovrum och 2 bad antingen med trädgård eller solarium och dupleks med 3 sovrum med 2 bad. Varje hem erbjuder rymliga vardagsrum med exceptionell byggkvalitet.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  60 kvm
 • Biarea
  11 kvm
 • Bruksarea
  71 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA Victoria Hills har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära Victoria Hills hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 3 km från Victoria Hills.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn