Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Tabora bungalow, 3 rum m trädgård och takterrass
Price: 1 419 000 kr
Enclosed: 71/93 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / / Tabora bungalow, 3 rum m trädgård och takterrass

Attraktiva och lyxiga bungalows. Bungalows har 2 sovrum och 2 badrum. Privat parkering i trädgården. Möbler och vitvaror ingår. Husen har en 25m2 trädgård och en rymlig 58m2 takterrass att njuta av solen året runt. Specifikationen innehåller förinstallation och inbyggd kanalisation för luftkonditionering, golvvärme i badrum och högkvalitativa material och inredning. Dessutom kan du njuta av gemensam pool i den spanska solen.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  71 kvm
 • Biarea
  93 kvm
 • Bruksarea
  164 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplatser på privat tomt
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till Tabora hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn