Search Menu
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Vista azul, Lomas de Cabo Roig Dupleks 4 rum m trädgård och takterrass
Price: 1 756 000 kr
Enclosed: 88 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Vista azul, Lomas de Cabo Roig Dupleks 4 rum m trädgård och takterrass

Vista Azul har bungalows med 2 sovrum och 2 badrum med trädgård eller takterrass samt dupleks med 3 sovrum och 2 badrum, inklusive trädgård och takterrass. Fastigheterna omfattar vitvaror och golvvärme i vardagsrummet och badrum samt förinstallation för A / C. Samtliga fastigheter har underjordisk parkering. Området har ett trevligt grönområde med pool som du kan njuta av i den spanska solen.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  88 kvm
 • Rooms
  4 rum
Construction
 • Built
  2016
Tv and internet
 • pre installation av TV och internet
Parking/Other buildings
 • Parkeringsplatser i garage inkluderat
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till Vista Azul i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use