Search Menu
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Villa Velours La cuerda R-4 3 rum m trädgård, terrass och takterrass
Price: 1 865 000 kr
Enclosed: 71,4 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Villa Velours La cuerda R-4 3 rum m trädgård, terrass och takterrass

Velours villa är en högkvalitativ villa byggd på en nivå. Vacker layout med två sovrum, privat trädgård på 121m2, terrass på 22,10m2, en trevlig stor takterrass av 62,98m2 och en privat pool. Direkt tillgång från matsalen till terrasserna. Köket är fullt utrustat och luftkonditioneringen är förinstallerat. Alla sovrum har inbyggda garderober. Projektet består av moderna och högkvalitativa villor med egen pool byggd på 1 eller 2 nivåer och finns med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  71,4 kvm
 • Enclosed description
  takterrass 62,98 m2, trädgård 121m2, terrass 22,10m2
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2016
Tv and internet
 • pre installation av TV och internet
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till La Cuerda i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use