Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Villa Saten La cuerda R-4 4 rum m trädgård, terrass och takterrass
Price: 2 372 000 kr
Enclosed: 100,7 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Villa Saten La cuerda R-4 4 rum m trädgård, terrass och takterrass

Saten Villan är byggd i två plan och har tre sovrum, privat trädgård på 75m2, terrass på 25,29m2, en härlig stor takterrass på 38,59m2 och privat pool. Vardagsrummet har direkt tillgång till terrasser på båda sidor av huset. Köket är fullt utrustat och luftkonditioneringen är förinstallerat. Alla sovrum har inbyggda garderober. Det stora sovrummet har eget badrum och det är på första våningen, medan de andra två sovrum ligger på bottenvåningen. Projektet består av moderna och högkvalitativa villor med egen pool byggd på 1 eller 2 nivåer och finns med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  100.7 kvm
 • Boareabeskrivning
  takterrass 38,59 m2, trädgård 75m2, terrass 25,29m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2015
TV- och Internetanslutning
 • pre installation av TV och internet
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till La Cuerda i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn