Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Algorfa, La Finca golfbana / Costa Blanca-Campoamor
Villa Terra, La finca 4 rum m trädgård, terrass och takterrass
Price: 3 551 000 kr
Enclosed: 149,8 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Algorfa, La Finca golfbana - Costa Blanca-Campoamor / Villa Terra, La finca 4 rum m trädgård, terrass och takterrass

Terra villa är en väldesignad 3 sovrum villa belägen på La Finca golfbana, en exklusiv resort på Costa Blanca söder. La Finca golfbana har en 5-stjärnigt hotell med spa, en spektakulär klubbhus och kommersiella området. Denna projekt erbjuder fantastisk panoramautsikt över dalen och ligger bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja. Villorna är byggda på tomter på mellan 440 och 620 m2, och alla har en egen pool och parkering. Det finns 3 och 4 sovrum alternativ som finns i projektet med stor takterrass där du kan njuta av den fantastiska utsikten. Alla villor har preinstallation av A / C.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  149.8 kvm
 • Boareabeskrivning
  takterrass 46,55 m2, trädgård, terrass 38,70 m2, tomtstorlek 415m2
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
TV- och Internetanslutning
 • pre installation av TV och internet
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • La Finca golfbana är en exklusiv resort som ligger på Costa Blanca söder. La Finca har en 5-stjärnigt hotell med spa, en spektakulär klubbhus och kommersiella området. Det är bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja båda erbjuder många kilometer av sandstränder och kristallklart vatten. La Finca tillhör kommunen Algorfa, en spansk charmig stad med alla de tjänster du kan behöva. Torrevieja är bara 10-15 minuters bilresa bort. La Finca Golf är lätt att nå med motorvägen AP-7.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn