Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Marbella / Nueva Andalucia Playa
Lorea Playa
Price: 1 490 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 330 kvm
Running costs: 1 190 EUR/år
Rooms: 6 rum, varav 5 sovrum

Marbella - Nueva Andalucia Playa / Lorea Playa

Unikt parhus i sydvästläge med fantastisk havs- och bergsutsikt bara en kort promenad från Puerto Banús och San Pedro. Detta rymliga och väldisponerade hus har stora ytor, materialval av högsta klass och perfekt ytfinish. 5 sovrum, rymlig källare med ljusinsläpp. Takterrass med havsutsikt och dessutom egen pool och lättskött trädgård. Fastigheten ligger insynsskyddad och bara 50 meter från stranden. Ett unikt tillfälle. Välkommen!


Provmöblera
Description
 • Entréplan - Vardagsrum
  Stort och ljust vardagsrum med öppen spis. Utgång till trädgård och terrass med havsutsikt.
 • Entréplan - Kök
  Välutrustat kök, öppet mot vardagsrum, med hög standard och gott om förvaring.
 • Entréplan - Sovrum
  Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och med inbyggda garderober
 • Entréplan - Badrum
  Kaklat badrum med dusch och material av högsta standard.
 • Ovanvåning - Sovrum
  3 sovrum, alla med plats för dubbelsäng. Ett av sovrummen med utgång till en terrass med berg- och havsutsikt.
 • Ovanvåning - Badrum
  2 kompletta badrum med hög standard, ett med både badkar och dusch.
 • Källare - Sovrum
  Stort gästrum med eget badrum.
 • Källare - Badrum
  Komplett kaklat badrum med dusch.
 • Källare - Tvättstuga
  Tvättstuga med utrymme för att hänga tvätt och stryka.
 • Källare - Gillestuga
  Stora ytor i källaren för att umgås med familj och vänner.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  330 kvm
 • Rooms
  6 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2001
 • General information
  Egen pool och förråd i källaren.
Uteplats
 • Uteplatsbeskrivning
  Stor uteplats med havsutsikt och nedgång till den egna poolen. Utrymme för både matbord och solstolar. På övre plan finns en balkong med utgång från master bedroom med både berg- och havsutsikt. Takterrass med utsikt panoramavy över bergen i norr och havet i söder.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Carport för 2 bilar och fri parkering på gatan utanför huset.
Economy
 • IBI fastighetsskatt
  1000 EUR/år
 • Litter
  190 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  1190 EUR/år
 • Tenure
  Småhus
 • Pantbrev
  Bostaden är inte pantsatt.
Området
 • Det finns flera anledningar till att San Pedro, den spanska staden som är en del av Marbella, har blivit mycket populärt. Den spanska charmen, de många tapasbarerna, trevliga affärer och ett myllrande folkliv. Ja, ibland känns det som om tiden stått stilla i San Pedro de Alcántara. Mitt i internationella Marbella finns denna trevliga stad med mycket egen identitet. San Pedros infrastruktur har fått en ordentlig ansiktslyftning under de senaste åren. Efter många års arbeten med tunneln under staden, stod den färdig under Juni 2012. Ovan tunneln byggs en boulevard med lekplatser och barer och hela arbetet skall vara avslutat till sommaren 2014. Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús är balsam för själen och för den som vill maximera fortsätter promenaden ända in till Marbella. Flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barnen. Under 2012 färdigställdes också Marbellas största parkområde i San Pedro, något som uppskattas av både fast boende och tillfälliga besökare. San Pedro ligger strategiskt bekvämt och har nära till allt. Golfbanorna i gröna Nueva Andalucia nås på några minuter med bil, till lyxhamnen Puerto Banús är det bara några kilometer och med tio minuter till både Marbella och Estepona, är det ett nöje att göra små utflykter. Klimatet i San Pedro är detsamma som i Nueva Andalucia och Marbella stad, helt fantastiskt. Berget Sierra Blanca skyddar mot kalla nordanvindar och skapar ett mycket gynnsamt och unikt mikroklimat med behagliga temperaturer året runt. Utbudet av aktiviteter i San Pedro med omnejd är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från November till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta i San Pedro. Mängder av högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Vill man bredda och fördjupa utbudet ytterligare, når man från San Pedro enkelt både till Marbella stad och stora det shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - ca 65 km Nueva Andalucia - ca 3 km Estepona - ca 20 km Marbella - ca 10 km
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.