Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Mil Palmeras / Costa Blanca
Playa Elisa Bay, Bungalow 3 rum m takterrass
Price: 1 394 000 kr
Enclosed: 76 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Mil Palmeras - Costa Blanca / Playa Elisa Bay, Bungalow 3 rum m takterrass

I ett fantastiskt läge på Costa Blanca kusten ved Mil Palmeras, finns dessa nya moderna bungalows, som ligger endast 400 m från stranden. Dessa bungalows har 2 sovrum, 2 badrum, med trädgård eller terrass och rymlig takterrass. Projektet erbjuder också preinstallation av luftkonditionering och gemensam pool. Att notera är kvaliteten på finish och utmärkt läge i orten, nära till alla bekvämligheter, stränder och tre golfbanor.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  76 kvm
 • Rooms
  3 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Economy
 • Gemensamkostnader
  300 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  300 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område och nära till stranden med restauranger där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Mil Palmeras stranden är en naturlig strand med lugna vatten och fin gyllene sand. Synonymt har en blå flagga och "Q" av turist kvalitet stränder med god vattenkvalitet, sand och anläggningar. Strändan fick också ISO 170001 intyg utfärdas endast till stränder som har god tillgänglighet för funktionshindrade. Nära ligger restauranger, stormarknader, banker, apotek, anslutning till riksväg N-332 etc. också inom gångavstånd är centrum av staden Pilar de la Horadada. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn