Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Orihuela Costa - La Mosca / Costa Blanca
La Quinta Lägenhet, 4 rum m takterrass
Price: 1 736 000 kr
Enclosed: 92 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - La Mosca - Costa Blanca / La Quinta Lägenhet, 4 rum m takterrass

La Quinta ligger väl med bara 400 meter till havet och bara 200 m till köpcentrum La Mosca där du hittar alla bekvämligheter du behöver, liksom ett stort utbud av restauranger. La Quinta har lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum samt dupleks med 3 sovrum och 3 badrum, antingen med trädgård, terrass eller takterrass. Lägenheterna är utformade med en modern och fräscht inredning med massor av ljus. Badrum och köksinredningar ingår liksom privat parkeringsplats. I gemensam område du har 2 pooler, en för vuxna och en för barn.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  92 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats ingår
Economy
 • Sammanlagd driftskostnad
  120 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA La Quinta har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja. GOLFBANOR Nära La Quinta hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. SERVICE Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från La Quinta.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn