Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Sinergia Lyx Dupleks, 4 rum m trädgård och takterrass
Price: 1 656 000 kr
Enclosed: 86 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Sinergia Lyx Dupleks, 4 rum m trädgård och takterrass

Sinergia Lyx Dupleks erbjuder en grupp av 18 hörn & terrasserad dupleks alle med privat pool. 3 sovrum och 2 bad med trädgård, balkong och takterrass, som du kommer att njuta av året runt. Elektriska persienner i vardagsrum. Golvvärme i badrum med glas duschvägg . I kök ingår Vitvaror i silverfärg. Pre-installation av A/C och alarm. Parking in garage and förråd. Sommar kök på takterrass med plats för ett litet kylskåp, pre-installation för tvättmaskin och vitt porslin vask med skjutdörrar och vita marmorskiva. Område: Costa Blanca - Alicante - Oruhuela Costa - Lomas de CaboRoig. Nära Torrevieja och Campoamor/Villamartin.

Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  86 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats ingår i garage.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge. Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina. Nära till Projektet hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn