Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
San Pedro Alcántara / San Pedro Stad
Urb. Balcones del Mar
Price: 490 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 290/60 kvm
Running costs: 180 EUR/år
Plotarea: 276 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum

San Pedro Alcántara - San Pedro Stad / Urb. Balcones del Mar

Centralt boende med gångavstånd till stranden!

Med centralt och trevligt läge i San Pedro finns ni detta trevliga radhus om totalt 350 kvm med källare. Här bor ni i en lugn och trevlig urbanisation med gångavstånd till flera restauranger, tapasbarer, shopping samt med stranden och den välkända strandpromenaden på ca 2 km avstånd. Ett optimalt boende för den som önskar bo i en genuin spansk stad och med gångavstånd till allt. Välskött fastighet om 3 sovrum med härlig grönskande uteplats och en trevlig takterrass. Gemensamt poolområdet med direktaccess från fastighetens fina uteplats i söder. Välkommen!


Provmöblera
Description
 • Vardagsrum (Entréplan)
  Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora glaspartierna. Vardagsrummet rymmer såväl salsongs- som matsalsmöblemang. Från vardagsrummet finns utgång till fastighetens grönskande trädgård med direktaccess till det gemensamma poolområdet.
 • Kök (Entréplan)
  Rymligt kök med goda förvarings- och arbetsytor. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och entrén till fastigheten. Plats för matbord för 3-4 personer.
 • Sovrum (1)
  På våning ett finns totalt 3 st sovrum. Samtliga sovrum med plats för dubbelsäng och med inbyggda garderober. Master bedroom med egen suit och gott om garderober. Från master bedroom finns även utgång till privat terrass i söder.
 • Badrum (1)
  På våning 1 finns totalt 2 kompletta badrum med badkar respektive dusch. På entréplan finns en gästtoalett i anslutning till entrén.
 • Källarvåning (Källare)
  Tillhörande fastigheten finns en inredd källarvåning.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  290 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren)
 • Boareabeskrivning
  Tillhörande bostaden finns även en inredd källare om totalt 60 kvm angivet som biarea.
 • Biarea
  60 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2003
 • Uppvärmning
  Klimatanläggning värme/kyla
TV- och Internetanslutning
 • Spansk digital och HD-TV gratis. Svenska och internationella tv-kanaler kan installeras. ADSL finns att få från flera olika leverantörer med olika hastigheter. Pris från ca 25 euro/mån.
Uteplats
 • Uteplatsbeskrivning
  Stor trevlig grönskande uteplats i söder. Stort takterrass med vacker utsikt över omgivningarna. Tillhörande master bedroom finns även en privat terrass.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Plats för pakering 2 bilar vid entrén.
Tomt/Servitut
 • Plotarea
  276 kvm (Tomtareauppgifter enligt säljaren)
Economy
 • Typkod
  222 Småhusenhet, flera småhus, sammantaget bostäder för mer än 2 familjer
 • Renhållning
  180 EUR/år
 • Sammanlagd driftskostnad
  180 EUR/år
 • General Tax
  1380 EUR/år
 • Tenure
  Småhus
 • Pantbrev
  Bostaden är inte pantsatt.
Området
 • Det finns flera anledningar till att San Pedro, den spanska staden som är en del av Marbella, har blivit mycket populärt. Den spanska charmen, de många tapasbarerna, trevliga affärer och ett myllrande folkliv. Ja, ibland känns det som om tiden stått stilla i San Pedro de Alcántara. Mitt i internationella Marbella finns denna trevliga stad med mycket egen identitet. San Pedros infrastruktur har fått en ordentlig ansiktslyftning under de senaste åren. Efter många års arbeten med tunneln under staden, stod den färdig under Juni 2012. Ovan tunneln byggs en boulevard med lekplatser och barer och hela arbetet skall vara avslutat till sommaren 2014. Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús är balsam för själen och för den som vill maximera fortsätter promenaden ända in till Marbella. Flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barnen. Under 2012 färdigställdes också Marbellas största parkområde i San Pedro, något som uppskattas av både fast boende och tillfälliga besökare. San Pedro ligger strategiskt bekvämt och har nära till allt. Golfbanorna i gröna Nueva Andalucia nås på några minuter med bil, till lyxhamnen Puerto Banús är det bara några kilometer och med tio minuter till både Marbella och Estepona, är det ett nöje att göra små utflykter. Klimatet i San Pedro är detsamma som i Nueva Andalucia och Marbella stad, helt fantastiskt. Berget Sierra Blanca skyddar mot kalla nordanvindar och skapar ett mycket gynnsamt och unikt mikroklimat med behagliga temperaturer året runt. Utbudet av aktiviteter i San Pedro med omnejd är i det närmaste outtömligt. Trevliga bergspromenader i norra Nueva Andalucia invid Istansjön eller utefter strandpromenaden ger ro för själen. Golfbanorna Aloha, Las Brisas, Los Naranjos och La Quinta är kända för världens alla golfare och de många gym-, tennis- och padelklubbarna gör att alla kan få sitt lystmäte. På bara 2 timmars avstånd finns också skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från November till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa. Utöver detta tar det bara en halvtimma med bil för att upptäcka de trevliga och vackra bergsområdena med genuint levande vita byar med starka traditioner och stor charm. För den shoppingintresserade finns det mesta i San Pedro. Mängder av högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Vill man bredda och fördjupa utbudet ytterligare, når man från San Pedro enkelt både till Marbella stad och stora det shoppingcentret La Cañada. Avstånd: Flygplatsen i Malaga - ca 65 km Nueva Andalucia - ca 3 km Estepona - ca 20 km Marbella - ca 10 km
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.