Search Menu
Algorfa.-La Finca golfbana / Costa Blanca
Garda lägenhet II, 3 rum m trädgård
Price: 1 430 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Algorfa.-La Finca golfbana - Costa Blanca / Garda lägenhet II, 3 rum m trädgård

Garda är en mycket trevlig lägenhet på bottenvåningen med 2 sovrum och 2 badrum byggt med hög kvalitet och trendiga material. Lägenheten erbjuder ett öppet kök, matplats och vardagsrum med direkt tillgång till terrassen. Lägenheten har sin egen trädgård med fantastisk utsikt mot det omgivande området, golfbanan , bergen och naturen och en yttre parkeringsplats. Projektet består av bottenvåning och topvåningen lägenheter på hörnen och radhus i centrum med fantastisk gemensam pool. Område: Costa Blanca, La Finca, Ciudad Quesada. Nära Torrevieja, Guardamar och Orihuela Costa.

Information about the property
Description
 • Enclosed
  70 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2016
Tv and internet
 • Installation av TV-signal emot anordningar gratis visning i språk: spanska, franska, engelska och tyska, med en HD digital satellitmottagare i varje hem.
Parking/Other buildings
 • Exterior parking
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Area
 • La Finca golfbana är en exklusiv resort som ligger på Costa Blanca söder. La Finca har en 5-stjärnigt hotell med spa, en spektakulär klubbhus och kommersiella området. Det är bara 15 minuter från stränderna i Guardamar och Torrevieja båda erbjuder många kilometer av sandstränder och kristallklart vatten. La Finca tillhör kommunen Algorfa, en spansk charmig stad med alla de tjänster du kan behöva. Torrevieja är bara 10-15 minuters bilresa bort. La Finca Golf är lätt att nå med motorvägen AP-7.
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use