Search Menu
Spanien / Mallorca
Santa Ponca, Mallorca
Price: 385 000 €
Make a bid
Enclosed: 90 kvm
Rooms: 3 rum och kök, varav 2 sovrum och 2 badrum.
Tenure: Äganderätt

Spanien - Mallorca / Santa Ponca, Mallorca

Denna fina lägenhet med söderläge ligger i Santa Ponca i ett lugnt och stillsamt komplex. Lägenheten ligger på bottenvåningen och har en privat terrass och uteplats med utgång till den gemensamma poolen och trädgården. Lägenheten delar även en takterrass med endast en annan lägenhet med havsutsikt. Boytan är på ca 90 m2 och består av två sovrum, två badrum, kök och ett vardagsrum med öppenspis och utgång till terrassen. I lägenheten finns dessutom golvvärme och varm och kall AC. Det ingår också en parkeringsplats, ett förråd och även möblerna i lägenheten ingår i priset. Pris i EURO: 385 000 EURO

Gemensam pool.
Gemensam pool.
Gemensam pool.
Gemensam pool.
Vardagsrum och matplats med öppenspis.
Vardagsrum och matplats med öppenspis.
Kök.
Kök.
Sovrum.
Sovrum.
Sovrum.
Sovrum.
Badrum.
Badrum.
Description of rooms
  • Som ombud för Next Home Mallorca kan vi nu erbjuda dig som söker fritids- eller permanentbostad en trygg och svensktalande kontakt. Next Home Mallorca erbjuder i snitt 500 objekt över hela Mallorca - allt från mindre lägenheter till radhus och villor. Kontakta Mäklarhuset om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta ditt drömboende på attraktiva, natursköna Mallorca. Att köpa en fastighet på Mallorca kan kännas mycket spännande men samtidigt osäkert då man inte känner till lokala förhållanden och regler. Många frågor kommer upp: var på Mallorca skall jag köpa så att det bäst passar mina behov, hur går köpeprocessen till, vilken bank kan låna mig pengar, vem kan sköta om min nya bostad, vem kan hjälpa mig med renovering? På Next Home Mallorca har alla svensk bakgrund och sammanlagt mer än 15 års erfarenhet av fastighetsmarknaden på Mallorca.
Information about the property
Description
Economy
  • Tenure
    Äganderätt
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use