Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Spanien / Mallorca
Puerto De Andratx, Mallorca
Price: 250 000 €
Anmäl bud
Enclosed: 68 kvm
Rooms: 2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Tenure: Äganderätt

Spanien - Mallorca / Puerto De Andratx, Mallorca

Nyrenoverad lägenhet i Puerto de Andratx. Mycket fräsch lägenhet med fint centralt läge i Puerto de Andratx. Lägenheten ligger på sluttningen ovanför Club de Vela och har lite havsglimt. Den är på ca 68 m2 + terrasser om ca 20 m2. Ljust vardagsrum med öppen spis i fil med modernt litet kök. Stort sovrum samt bad/WC. Allt är mycket fräscht. Till lägenheten hör även ett förråd. Området har egna parkeringsplatser, lummig trädgård och en stor gemensam pool. Det finns även gästlägenhet som man kan hyra till sina gäster. Gångavstånd till restauranger, butiker och buss till Palma. Inom gångavstånd finns även flera små sandstränder. Pris i EURO: 250 000 EURO

Gemensam pool.
Gemensam pool.
Område.
Område.
Vardagsrum.
Vardagsrum.
Vardagsrum.
Vardagsrum.
Kök.
Kök.
Sovrum.
Sovrum.
Badrum.
Badrum.
Description
  • Som ombud för Next Home Mallorca kan vi nu erbjuda dig som söker fritids- eller permanentbostad en trygg och svensktalande kontakt. Next Home Mallorca erbjuder i snitt 500 objekt över hela Mallorca - allt från mindre lägenheter till radhus och villor. Kontakta Mäklarhuset om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta ditt drömboende på attraktiva, natursköna Mallorca. Att köpa en fastighet på Mallorca kan kännas mycket spännande men samtidigt osäkert då man inte känner till lokala förhållanden och regler. Många frågor kommer upp: var på Mallorca skall jag köpa så att det bäst passar mina behov, hur går köpeprocessen till, vilken bank kan låna mig pengar, vem kan sköta om min nya bostad, vem kan hjälpa mig med renovering? På Next Home Mallorca har alla svensk bakgrund och sammanlagt mer än 15 års erfarenhet av fastighetsmarknaden på Mallorca.
Information about the property
Beskrivning
Economy
  • Tenure
    Äganderätt
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn