Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Brf Hamnparken 1
Sundsvall / INRE HAMNEN
Inre hamnen
Price: Calculation 2 545 000 kr
Enclosed: 82 kvm
Rooms: 3 rum

Nyproduktion / Sundsvall - INRE HAMNEN / Inre hamnen

Inre hamnen Nyproduktion

Välkommen till ett nytt bostadskvarter med totalt 40 lägenheter varav 4 stadsradhus med terass på taket, i bästa läge närmast vattnet. Lägenheterna kommer att vara ljusa och trivsamma samt uppfylla dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget nära staden och vid vattnet på bästa sätt. Fasader, innergårdar och gatumiljö ska vara inbjudande och bidra till ett mervärde för hamnparken, marinan och alla som bor och vistas där. Inflytt första kvartalet 2017. För att få mer information och komma till projektsidan, gå till "Dokument och Länkar".

Information about the property
Description
 • Enclosed
  82 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2016
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Brf Hamnparken 1.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till varje lägenhet hör ett förråd.
Area
 • Den nya stadsdelen blir en tydlig förlängning österut av den täta innerstaden, med kvartersstorlekar liknande Stenstadens. Området kommer ligga granne med Hamnträdgården och småbåtshamnen med en underbar utsikt över hamninloppet och Sundsvallsbron i soluppgången. Här kommer du kunna dra nytta av en väl utbyggd infrastruktur i sin närhet. Här finns all tänkbar service och mycket goda kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Tåg- och busstationen ligger på mindre än 200 meters avstånd. Storgatan ligger ännu närmare och till torget tar det bara några minuter att gå. Detta ger goda förutsättningar för en samhällsekonomisk, integrerad och energisnål boendemiljö.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use