Search Menu
Welcome to the viewing

Contact the real estate agent for more information about the viewings

Contact
Borgarfjordsgatan 21 a, vån 16
Price: Calculation 2 895 000 kr
Enclosed: 59 kvm
Community fee: 3 645 kr/mån
Rooms: 2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Floor: 16 av 36 (Hiss finns)

Nyproduktion / Borgarfjordsgatan 21 a, vån 16

Underbart bra planerad lägenhet med loggia och fantastisk utsikt!

Bra planerad lägenhet med stilrent modernt fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för många nära och kära till bords om så önskas. Härlig loggia - ett inglasat uterum som är uppvärmt året om! Bra stort sovrum med plats för dubbelsäng och med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Stort fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Högst upp finns en gemensam fantastisk takterrass över 100 meter upp med milsvid utsikt över Stockholm samt en festlokal som man kan hyra. Dessutom finns en bastu med relaxavdelning som du kan njuta av. Föreningen Kista Torn ligger granne med Kista Galleria med 180 butiker och ett stort utbud av restauranger och menyer från alla världens hörn samt caféer och nöjen. Här finns bl.a. en bowlinghall, gokartbana, hotell samt en av Stockholms största biografer: Filmstaden Kista med elva salonger. Bra kommunikationer med endast några minuters promenad till tunnelbanans blå linje som tar dig till T-centralen på drygt en kvart. Här finns även en bussterminal (Kista Centrum) med förbindelser till stora delar av norra och västra Stockholm. Till Arlanda tar det mindre än 30 minuter. Åker du bil så finns anslutning till E4:an samt E18 i närheten. På sikt kommer även tvärbanan att trafikera Kista. Drömmer du om att bo i en nyproducerad lägenhet där allt är nytt, fräscht och modernt och att samtidigt ha närhet till både natur och stadsliv? Tillträde enligt överenskommelse med säljaren. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information!


Furnish
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Description of rooms
 • Description of rooms
  Hall Välkomnande och praktisk hall med bra avgängnings möjlighet och garderober. Vardagsrum Stort härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Kök Stilrent och fullt utrustat kök. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrum Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annan möbler om så skulle önskas. Mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderob och linneskåp. Badrum Rymligt helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Loggia Härlig vacker loggia i sydväst med härlig utsikt.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  59 kvm
 • Rooms
  2 rum
Övriga upplysningar
 • Kista är ett spännande område fullt av utveckling och potential. Här finns en stor blandning av företag, studenter och forskare i en miljö som bubblar av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med 180 butiker och ett stort utbud av restauranger, caféer och nöjen. Här finns även hotell samt Stockholms näst största biograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med postkontor, banker, sjukvård och diverse kommunala serviceinrättningar. I Kista har du även nära till fina grönområden däribland Järvafältet, som är ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Kista Science City har ett stort utbud av sport- och rekreationsmöjligheter. I närliggande Husby öppnades ett badhus år 2000. I området finns det både en ungdomsgård och föreningsdriven fritidsgård. Söker du omväxling från Kistas puls är du inne i city på bara dryga femton minuter via tunnelbana, buss eller pendeltåg. I området finns flera skolor, daghem och förskolor. Kista Torn som ligger granne med Kista Galleria, har endast ett par 100 meter till tunnelbanans blå linje som tar dig till Stockholms innerstad på ca 18 minuter. I Kista Centrum finns även flertalet bussförbindelser som tar dig till stora delar av norra och västra Stockholm, till Arlanda tar det bl.a. mindre än 30 minuter. Åker du bil så finns anslutning till E4:an samt E18 i närheten.
Economy
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,3052 %
Föreningen
 • Benämning
  Kista Torn. I föreningen finns 266 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Kista Torn består av 266 lägenheter, 3-4 rok med inflyttning början under 3:e kvartalet 2015 och som avslutades 2:a kvartalet 2016. Kista Torn är 36 våningar högt med en gegmensam fantasisk takterrass över 100 meter upp med festlokal som kan hyras. Dessutom finns en bastu med relaxavdelning, trädgård och milsvid utsikt över Stockholm samt tillgång till två st övernattningslägenheter. Sophantering Fatigheten är anslutetn till en mobil sopsugsanläggning, för hushållssopor, med inkast i bottenvåningen. Förråd Varje lägenhet har ett tillhörande lägenhetsförråd i huset. Storleken på förrådet är anpassad efter lägenhetens storlek. Parkering Parkeringsplattse finns i garage under huset och dessa förmedlas och sköts via bostadsrättsföreningen. För mer information besök: http://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/kista/kista-torn/

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use